Beet!

Bij de eerste klik hebben we “beet”, net als in de hengelsport. We hebben response en daar gaan we mee aan het werk.  Een “clickbait” noemen we dat in mijn vak. Ik noem het de oerknal, de oorsprong, het begin van alles, er is geklikt!

 

Processen en flitsjaren

De KLIK is een proces dat zich afspeelt in enkele milliseconden, maar voor de ontwerper van de content gingen er vele dagen, maanden en soms jaren van ontwikkeling aan vooraf. Altijd op zoek naar de flits. Een lezer die klikt wordt daartoe gedreven door wat hij bekijkt. De kwaliteit van jouw verleidende content bepaalt of hij klikt en daarmee of hij met jou in zee gaat.

 

Op weg naar de ultieme actie

Uit onderzoek is gebleken dat klikgedrag versterkt wordt door repetitie. Na herhaaldelijk te hebben geklikt zal een lezer gemakkelijker opnieuw klikken en daarmee voldoen aan jouw ultieme “Call to action”.

Het opwekken van die klikdrang, de creatie van het klikmoment, gevolgd door herhaling, op weg naar de ultieme actie, dat is mijn vak. En je mag best weten, het is mijn passie.

Ik schrijf je mailing, je nieuwsbrief, ik ontwerp je emailcampagnes en verzorg de copy voor je website. Wil je graag nieuwe klanten? Opvallen in de markt? Ik ontwikkel jouw eigen blog en hou het voor je bij. En ja, ik werk voor je naar het ultieme moment, ik laat jouw lezers klikken, en nog een keer, en weer! Want mijn intelligente aanpak gevoed door herhaling leidt naar succes, naar jouw succes!

 

Denk even terug aan de halve minuut voordat je op deze pagina terechtkwam. Je hebt niet alleen mijn stimulerende content gelezen, maar ik heb je in die paar seconden maar liefst 5 keer laten klikken, weet je nog? Je interesse werd gewekt, op een leuke en vriendelijke manier. Dat doe ik in de content die ik voor je maak, als we samen op zoek gaan naar nieuwe klanten, kopers, donateurs, prospects of naar wat je maar wilt.

 

Meesterschap

Slimme content, daar is creatief talent en vakmanschap voor nodig. Dat heb ik in huis en je mag er gebruik van maken!

Ik bied je de hand van de meester die jouw prospects liefdevol maar doortastend naar de actie drijft die je van ze verlangt, naar het bezoeken van je website, naar bestellen, aanmelden, inschrijven of betalen.

 

Ik vraag je niet meer om te klikken, maar ik zou het geweldig vinden om je van dienst te zijn. Stuur me een berichtje en we kijken samen wat ik voor je kan doen.

Vooruit, nog 1 keer klikken dan, naar mijn leuke contactpagina. KLIK!

 

Tot binnenkort!